_________________________

Ontzorgd worden met al uw vastgoed? BIC Vastgoedbeheer staat met jarenlange kennis voor u klaar tot in de kleinste details. Zo zorgen wij ervoor dat uw vastgoed optimaal rendeert, dat uw huurders de juiste en snelste aandacht krijgen die nodig is en dat uzelf kan richten op overige werk en bezigheden. Onder het vastgoedbeheer worden diverse werkzaamheden verstaan zodat de gehele exploitatie van uw vastgoed uitgevoerd kan worden. BIC opereert binnen het vastgoedbeheer op drie verschillende manieren voor- en indien gewenst in overleg met u. Hierin maken wij per cliënt een geheel op maat verzorgd beheer traject en wijze van benadering.

Ontzorgt worden met al uw vastgoed? BIC Vastgoedbeheer staat voor u klaar tot in de kleinste details. Zo zorgen wij ervoor dat uw vastgoed optimaal rendeert en dat uw huurders de juiste en snelste aandacht krijgen die nodig is.

Onder het vastgoed beheer worden diverse werkzaamheden verstaan zodat de gehele exploitatie van uw vastgoed uitgevoerd kan worden. BIC opereert binnen het vastgoed beheer op drie verschillende manieren voor en in overleg met u.

Administratie

Facturatie debiteuren, dagafschriftverwerking, indexaties, debiteurenbewaking, verwerking facturen (crediteuren), periodieke verslaglegging aan eigenaar / belegger, huurcommissiezaken, servicekostenafrekeningen (aan de huurders) en het behartigen van incassozaken bij niet betalende huurders.

Techniek

Aanname en verwerking van reparatieverzoeken, periodieke controle van de panden / complexen inzake de ‘staat’ van het pand, de technische begeleiding van groot onderhoud, het verzorgen van eindinspecties bij huuropzeggingen, het verzorgen van de servicecontracten (periodiek liftonderhoud, schoonmaak etc.), het aan- en afmelden meterstanden van elektra, gas en controle van de facturen die betrekking hebben op de gegeven opdrachten en de afgesloten servicecontracten.

Commercie

Verhuren van vrijgekomen woningen, in- en uitchecken van (nieuwe) huurders, opstellen van de huurcontracten en het contractenbeheer van de lopende huurovereenkomsten (aktes van indeplaatsstelling en huurprijsherzieningen).

_________________________

Asset Management

Wij hebben bewezen trackrecords opgebouwd met arbeidsintensieve portefeuilles, die we bovengemiddeld laten renderen.   

 

 

 

Aanhuur & Verhuur

Het team van BIC Vastgoed staat dagelijks in contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders. Zo kunnen wij intermediair zijn als u wilt investeren of ontwikkelen, als u op zoek bent naar het laatste aanbod of als u hulp nodig heeft bij het soepel laten verlopen van vergunningsaanvragen of financieringen.

Vastgoedbeheer

Met de inhoudelijke kennis van BIC Vastgoed streven we naar vastgoedbeheer dat ontzorgt. Wij leveren betrokkenheid, kwaliteit, service, kennis en doelgerichtheid. We geloven daarbij in een gelijkwaardige en ontspannen communicatie.


Huurwoningen

Huurwoningen

[latepoint_book_form]

Vastgoed vergelijken

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Op zoek naar een huur woning?