_________________________

Ontzorgt worden met al uw vastgoed? BIC Vastgoedbeheer staat voor u klaar tot in de kleinste details. Zo zorgen wij ervoor dat uw vastgoed optimaal rendeert en dat uw huurders de juiste en snelste aandacht krijgen die nodig is.

Onder het vastgoed beheer worden diverse werkzaamheden verstaan zodat de gehele exploitatie van uw vastgoed uitgevoerd kan worden. BIC opereert binnen het vastgoed beheer op drie verschillende manieren voor en in overleg met u.

Administratie

Techniek

Commercie

_________________________

Asset Management

Wij hebben bewezen trackrecords opgebouwd met arbeidsintensieve portefeuilles, die we bovengemiddeld laten renderen.   

 

 

 

Aanhuur & Verhuur

Het team van BIC Vastgoed staat dagelijks in contact met retailers, eigenaren, ontwikkelaars, gemeentes en andere stakeholders. Zo kunnen wij intermediair zijn als u wilt investeren of ontwikkelen, als u op zoek bent naar het laatste aanbod of als u hulp nodig heeft bij het soepel laten verlopen van vergunningsaanvragen of financieringen.

Vastgoedbeheer

Met de inhoudelijke kennis van BIC Vastgoed streven we naar vastgoedbeheer dat ontzorgt. Wij leveren betrokkenheid, kwaliteit, service, kennis en doelgerichtheid. We geloven daarbij in een gelijkwaardige en ontspannen communicatie.


Huurwoningen

Huurwoningen

[latepoint_book_form]

Vastgoed vergelijken

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Op zoek naar een huur woning?