Aanhuur

In de regio groot Amsterdam is leegstand van uw vastgoed zeer kostbaar. Het vinden van de juiste huurder(s) voor uw woning is daarom een uitdaging in een markt die constant in beweging is en tevens van essentieel belang. Wij bevinden ons midden in deze markt.

De manier van aanbieden van de woning, het screenen van de geïnteresseerde kandidaten, de wijze van bezichtigen en de presentatie en informatie over de woning maken het verschil om voor u een ultiem einddoel te behalen.

Met ons team van verhuurmakelaars dat zeer gespecialiseerd is in de verhuur van woningen en winkels zetten wij graag al onze kennis voor u in.

Verhuur

BIC Makelaardij ondersteunt eenieder in het gehele proces voor het vinden van een huurwoning en helpt bij elke te nemen stap om het gewenste eindresultaat te behalen.

Daar wij met een groot aantal (makelaar) partijen samen werken kunnen wij zeer snel en zakelijk meerdere woningen op ieder gewenst zoek profiel middels een op te stellen whatsapp groep doorsturen. Het betreft hier altijd zowel woning op de online als offline market.

Voorafgaand aan het doorsturen van meerdere woningen dienen wij ten alle tijden het inkomen te beoordelen op juistheid en financiële draagkracht.

Wilt u een woning huren? Dit hebben wij minstens van u nodig:

· Kopie geldig legitimatiebewijs

· Kopie van de laatste 3 loonstroken

· Werkgeversverklaring of kopie arbeidsovereenkomst

· Kopie van een bankafschrift met het huidige adres waar het salaris op wordt overgemaakt

Wilt u een woning huren als ondernemer? Dan hebben wij minstens van u nodig:

· Kopie geldig legitimatiebewijs

· Kopie inschrijving KvK

· Kopie Winst en Verlies rekening van de afgelopen 2 (twee) boekjaren

· Inkomensverklaringen vanuit de belastingdienst

· Uittreksel van de gemeente waar de huurder nu staat ingeschreven

Tijdens de bezichtigingen of gestuurde foto rapporten kunt u direct uw belangstelling voor het huren van de desbetreffende woning kenbaar maken. Wij vragen u altijd om dit per mail aan ons te bevestigen. Zodra wij uw email hebben ontvangen zullen wij u voorstellen als (potentiele nieuwe) huurder voor de woning bij de eigenaar.

Opzoek naar een huurwoning en kunt u hier hulp bij gebruiken? Met ons team van verhuurmakelaars dat zeer gespecialiseerd is in de verhuur van woningen en winkels zetten wij graag al onze kennis voor u in.

Neem vrijblijvend contact met ons op via: 020-7757904

Op zoek naar een huurwoning?

Op zoek naar een koopwoning?