_________________________

Ontzorgd worden met al uw vastgoed? BIC Vastgoedbeheer staat voor u klaar tot in de kleinste details. Zo zorgen wij ervoor dat uw vastgoed optimaal rendeert en dat uw huurders de juiste en snelste aandacht krijgen die nodig is. Onder het vastgoedbeheer worden diverse werkzaamheden verstaan zodat de gehele exploitatie van uw vastgoed uitgevoerd kan worden. BIC opereert binnen het vastgoedbeheer op drie verschillende manieren voor- en in overleg met u.

Ontzorgt worden met al uw vastgoed? BIC Vastgoedbeheer staat voor u klaar tot in de kleinste details. Zo zorgen wij ervoor dat uw vastgoed optimaal rendeert en dat uw huurders de juiste en snelste aandacht krijgen die nodig is.

Onder het vastgoed beheer worden diverse werkzaamheden verstaan zodat de gehele exploitatie van uw vastgoed uitgevoerd kan worden. BIC opereert binnen het vastgoed beheer op drie verschillende manieren voor en in overleg met u.

Administratie

Facturatie debiteuren, dagafschriftverwerking, debiteurenbewaking, verwerking facturen (crediteuren), periodieke verslaglegging aan eigenaar / belegger, huurcommissiezaken, servicekostenafrekeningen (aan de huurders) en het behartigen van incassozaken bij niet betalende huurders.

Techniek

Aanname en verwerking van reparatieverzoeken, periodieke controle van de panden / complexen inzake de "staat" van het pand, de technische begeleiding van groot onderhoud, het verzorgen van eindinspecties bij huuropzeggingen, het verzorgen van de servicecontracten (periodiek liftonderhoud, schoonmaak etc), het aan- en afmelden meterstanden van elektra, gas en controle van de facturen die betrekking hebben op de gegeven opdrachten en de afgesloten servicecontracten.

Commercie

Verhuren van leeggekomen woningen, in en uit checken van (nieuwe) huurders, opstellen van de huurcontracten en het contractenbeheer van de lopende huurovereenkomsten (aktes van indeplaatsstelling en huurprijsherzieningen).

Vastgoed vergelijken

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Op zoek naar een huur woning?