Aankoopbegeleiding

Tijden veranderen en u ook; denk alleen al aan gezinssamenstellingen, marktontwikkelingen en veranderingen in uw carrière. Redenen te over om u te doen besluiten om het huis wat u eerder heeft gekocht en wellicht mooie herinneringen heeft gebracht, toch te willen verkopen.

U zoekt dan een makelaar die naast kennis van zaken, ook betrokken is. BIC Makelaardij begeleid u op een enthousiaste, zakelijke een doelgerichte wijze naar een uiteindelijke nieuwe eigenaar van uw woning.

We leiden u stapsgewijs door de procedure om uw woning te verkopen. Vanaf de inventarisatie van uw woning, het laten maken van professionele foto’s, het bezichtigen van de woning met kandidaten tot en met de begeleiding bij de eigendomsoverdracht, we richten ons zodoende dus op het totale proces. Dat betekent voor u een ‘one stop shop’.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt of overweegt u al om uw woning te verkopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om advies in te winnen!

De manier van aanbieden van de woning, het screenen van de geïnteresseerde kandidaten, de wijze van bezichtigen en de presentatie en informatie over de woning maken het verschil om voor u een ultiem einddoel te behalen.

Met ons team van verhuurmakelaars dat zeer gespecialiseerd is in de verhuur van woningen en winkels zetten wij graag al onze kennis voor u in.

Op zoek naar een huurwoning?

Op zoek naar een koopwoning?