_________________________

Bij aankoop van een woning kunt u besluiten zelfstandig een huis te zoeken en aan te kopen, maar hoe pakt u dit aan? Hoe vindt u de weg tussen erfpacht, verenigingen van eigenaren, milieuproblematiek en funderingsproblemen?

Wij van BIC Makelaardij kunnen u hierbij met onze deskundige begeleiding op een enthousiaste, zakelijke en doelgerichte wijze van A tot Z in begeleiden.

De te nemen stappen in dit proces die zorgvuldig en wel overwogen dienen genomen te worden zijn:

Het aanbod

Dagelijks screenen wij het woningaanbod in groot Amsterdam. De woningen die passen binnen jouw zoekprofiel zullen wij zakelijk en direct aanbieden per een op te stellen groepsapp.

Interesse

Bij interesse in een woning maken we een afspraak voor een bezichtiging. Je eigen aankopend makelaar zal mee gaan voor advies en begeleiding.

Advies

Tijdens de bezichtiging bekijken we de bouwkundige staat en de onderhoudsstaat van de woning. Heb je interesse in de woning? Dan zoeken we alle overige zaken voor je uit, zoals o.a. de juridische staat, de waarde, de courantheid, de staat van de fundering, eventuele vervuiling van de grond, bestemming, etc.

Onderhandelingen

In nauw overleg adviseren wij je over de te volgen onderhandelingsstrategie. Daarnaast adviseren wij over de hoogte en het beste moment van bieden. Wij verzorgen de bieding, maar uiteraard altijd pas nadat jij die goedgekeurd hebt.

Afronden

Als we overeenstemming bereiken, bevestigen wij alle voorwaarden en condities.

Indien gewenst plannen wij een bouwkundige keuring in. Daarna sturen wij alle stukken naar de notaris voor het opmaken van de koopakte.

Levering

Als de financiering rond is begeleiden wij je bij de inspectie, de juridische overdracht en de feitelijke levering.

Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt of overweegt u al om een woning aan te kopen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om advies in te winnen en ziet u geen punten over het hoofd, brengt u de juiste bieding uit en “vist niet (wederom) achter het net”.

De manier van aanbieden van de woning, het screenen van de geïnteresseerde kandidaten, de wijze van bezichtigen en de presentatie en informatie over de woning maken het verschil om voor u een ultiem einddoel te behalen.

Met ons team van verhuurmakelaars dat zeer gespecialiseerd is in de verhuur van woningen en winkels zetten wij graag al onze kennis voor u in.

Vastgoed vergelijken

Vergelijk
You can only compare 4 properties, any new property added will replace the first one from the comparison.
Op zoek naar een huur woning?