Kenmerken:    Amsterdam – Govert Flinckstraat 126D

Type woning
Appartement
Huurprijs
€ 1.150,- p/m
Status
Verhuurd
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Woonoppervlakte
31 m2
Aantal kamers
1
Aantal slaapkamers
1
Bijzonderheden
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Amsterdam – Govert Flinckstraat 126D

Hoogwaardig gerenoveerde en gemeubileerde studio (ca. 31 m2) in de hipste buurt van Amsterdam: ‘De Pijp’ .

Indeling:

Entree op de tweede etage. De studio is gelegen aan de voorzijde van het pand. De woonkamer is voorzien van een luxe open keuken inclusief inbouwapparatuur zoals oven – magnetron combinatie, ijskast, vaatwasser en was/droog combinatie. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, toilet en wastafelmeubel. De woonkamer is voorzien van een riante hoekbank en tv.

Omgeving:

Het pand is gelegen op absolute top-locatie midden in de meest gewilde buurt van Amsterdam: De Pijp. Werkelijk alles is op loopafstand; hippe winkels, Metro 52, koffietentjes en restaurants in overvloed! Tevens gunstig gelegen t.o.v. uitvalswegen. Schiphol is snel bereikbaar.

De huurprijs is excl. g/w/e, tv/int, gemeentelijke heffingen en service kosten a €50,00. Indexatie: jaarlijks max. CPI+ 1,5.

DISCLAIMER

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

×